A kezelés eredményességét tovább fokozhatjuk az alábbi eljárásokkal. Fontos, hogy a kiegészítő kezelések ne azonnal a savas hámlasztást követően történjenek.

Hidroabrázió

Hidroabrázió

Hidroabrázió

A hidroabrázió a fizikai hámlasztás igen gyengéd módja. A hámlásnak indult bőrfelszínt a savkezelés utáni napokban alaposan letisztíthatjuk hidroabráziós készülék segítségével. Ne használjunk abráziós megoldást a kezelést követő három napon belül, azonban ez idő elteltével akár naponta elvégezhetjük a hidroabráziós bőrtisztítást. A kezelést követően a hatóanyagok jellemzően könnyebben átjutnak az epidermiszen, ezért bőrtápláló hatóanyagok használata indokolt lehet.

Dermaroller

dermaroller-kezelésA dermaroller egy olyan orvos-kozmetológiai kollagén indukciós terápia, mely a bőr természetes öngyógyító, építő mechanizmusát kihasználva segít az esztétikai bőrproblémák megoldását.

Ilyenek például az aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére,mély ráncok eltüntetésére, halványítása,striák (terhességi, elhízási csíkok) eltüntetése,cellulit csökkentése, atrófiás hegek kezelése,megereszkedett, petyhüdt bőr kezelése,tág pórusok kezelése.

Az eljárásról bővebb információt a www.dermaroller.hu oldalon olvashat

Mezopen

mezopen-kezelésA dermarollerhez hasonlóan az MTS MezoPen is a kollagén indukciós terápiák közé sorolandó eljárás,mely jelenleg a leginnovatívabb eszköz hazánkban a bőrfiatalítás területén. A már jól ismert és kitűnő eredményeiről híres dermaroller tovább fejlesztett, gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos, valamint egy kezelés közben a vendég igényeinek és fájdalom érzetének megfelelően, észrevétlenül lehet a tű méretét is változtatni.

A készülékről és az eljárásról bővebb információt a www.mezopen.hu oldalon olvashat.

Tű nélküli mezoterápia

mezoterápia-kezelésA tű nélküli mezoterápia egy olyan orvos-kozmetológiai eljárás, mely helyettesítheti a fájdalmas injekciós beavatkozásokat, hogy a hatóanyagok maradéktalanul tudjanak hasznosulni a bőr mélyebb rétegeiben is. Napjainkban a steril és tömény hatóanyagokat, a bőr mélyebb rétegeibe, közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez, a non-invazív (nem jár semmilyen durva, testbe/érbe hatoló beavatkozással) módokat kivéve kizárólag tű nélküli mezoterápiával juttathatjuk be. Így jóval eredményesebb hatást tudunk elérni, mint bármely más módszerrel (gyógyszerek szedése, krémezés, ultrahang, stb.). Már az első kezelés során látványos és tartós eredményeket érhetünk el, az arcfiatalítás, bőrfeszesítés, zsírbontás, stria, narancsbőr és a hajhullás területén.

Az eljárásról bővebben, a www.mezoterapia.hu oldalon olvashat