SAVAS HÁMLASZTÓ KEZDŐKÉSZLET

A savas hámlasztással kiemelkedően látványos és tartós eredmény érhető el biztonságosan, kontrollált pH mellett.

KEZDŐKÉSZLET mandulasav

új és hatékony szolgáltatást vezethet be, mellyel vendégkörét szélesítheti. A savas hámlasztás kezelés egy olyan eljárás, amely elérhető megoldást kínál a lakosság nagy részét gyötrő arc problémákra, mint a ráncok, kitágult pórusok, aknék, aknés hegek, pigment problémák, kollagén-elasztin rostok csökkenése a bőrben.

Hazánkban egyedül cégünk kínál felár nélküli savas hámlasztás kezdőkészlethez díjmentes tanfolyamot. A savas hámlasztás titka a személyre szabott kúrakezelésekben rejlik. A különböző bőrpanaszok más és más intenzitású, pihenőidejű és kezelésszámú kúrát igényelnek. Általánosságban elmondható, hogy 5-10 kezelésre van szükség. A kezeléseket a probléma jellegétől függően 1-2 hetes kezelési intervallumokban ajánlott ismételni, jellemzően alacsony UV viszonyok mellett.

Érdekünk, hogy partnereink minőségi szolgáltatást nyújtsanak magas színvonalon, ezért a kezdő készlet megvásárlása esetén, a szakszerű betanítás díjmentesen vehető igénybe.

Az alábbi táblázatban látható kezdőkészletet úgy állítottuk össze, hogy lehetősége legyen teljes kezeléssorozatok elvégzésére. A készlet csak azokat a termékeket tartalmazza, amely a kezelés biztonságos és eredményes elvégzéséhez szükséges.

A készlet csak azokat a termékeket tartalmazza, amely a kezelés biztonságos és eredményes elvégzéséhez szükséges.

TK PEEL Sav 50% Sav (A sav tetszőlegesen választható: mandulasav, glikolsav, piruvic sav.)

1 db/ 50 ml

TK PEEL Neutralitzáló, sav semlegesítő spray:

1 db / 50 ml

TK PEEL Utókezelő, regeneráló maszk:

1 db / 50 ml  

TK PEEL Előkészítő krém, Purificante: 

3 db /15 ml 

Cégünknél már megszokott, hogy elérhető árfekvésű és gyorsan megtérülő, minőségi szolgáltatásra alkalmas termékeket kínálunk partnereinek.

Vásárlás