webshop

A TKN Peels savas hámlasztáshoz tartozó speciális előkészítő és utóápoló készítmények optimális körülményeket teremtenek a kezelés megkezdéséhez illetve módszeres lezárásához. A bőr savhoz szoktatása illetve a kémhatás kiegyensúlyozása ugyanolyan fontos részét képezi a kezelésnek, mint a savkezelés maga.

Az otthoni, előkészítő készítmény alacsony százalékban glikolsavat tartalmaz, amely előkészíti és edzi a bőrt az erősebb savak alkalmazására. Csökkenti a bőr sérülésének kockázatát, valamint növeli a kezelés eredményességét.

A TKN lemosó termékek alaposan tisztítják a bőrfelszínt és megfelelően előkészítik a TKN Peels savak használatára.

A TKN GEL REGENERATOR utóápoló hatóanyagai kifejezetten a TKN Peels savas hámlasztás rendszeréhez lettek kifejlesztve. Feladata a kezelés követő bőrnyugtatás és kémhatás semlegesítés.

A kiegészítő termékek és TKN peels savak szinergikus struktúrája gondoskodik az orvos-kozmetikai savhámlasztás biztonságosságáról és eredményességéről.


Cleansing Milk – Mélytisztító arctej

savas artisztito
Mélyen tisztítja és eltávolítja a nap folyamán a bőrfelszínre rakódott és a környezetszennyezésből felhalmozódott szennyeződéseket. Gyengéden és maradéktalanul eltávolítja az egész nap folyamán viselt sminket és fényvédőt krémet. Ceramid tartalmának köszönhetően javítja és helyreéllítja a bőr természetes barrier rétegét. Nem hagy felesleges maradékot a bőrön.

Használati utasítás: /mint általában az arctejek esetében/

  • Használja reggel és/vagy este.
  • Használja mint megszokott arctisztítóként vagy sminklemosóként.
  • Az egész arcon oszlassa el, majd körkörösen masszírozza, majd langyos vízzel távolítsa el. Óvatosan itassa fel a vizet a bőrről, vagy hagyja, hogy megszáradjon.

200 ml Pumpás üveg

6900 Ft ( az ár az ÁFA-t tartalmazza )

Thermal Tonic – Termálvizes nyugtató Tonic Aloe vera kivonattal

termal-tonikTOSKANI Thermal Tonic oxigénnel és nyomelemekkel dúsított forrásvizet tartalmaz . Friss illatú, rendkívül enyhe, alkohol mentes formula revitalizálja a bőrt, visszaállítja a bőr természetes, enyhén savas pH értékét. Az arctisztítás tökéletes befejező terméke. Tisztítja és megnyugtatja a bőrt. Kivételesen gyengéd az érzékeny bőr számára is. Használja naponta kétszer, melytől bőre sima és hidratált lesz. Aloe Vera tartalmának köszönhetően nyugtatja és regenerálja a bőrt.

Használati utasítás: /mint általában az arctonikok esetében /

  • Használja reggel és / vagy este.
  • Használja a TOSKANI arctej után.
  • Fújja közvetlenül az arcra és hagyja megszáradni , vagy egy  vattakorong segítségével törölje át egész arcot.
  • Mezoterápiás vagy hámlasztás utáni nyugtatásra.
  • Bőségesen fújja közvetlenül a kezelt területre.
  • Tegyen a bőrre pamut gépzlapot, majd hagyja rajta 5 percig.
  • Távolítsa el a gézlapot és hagyja a bőrt megszáradni, vagy a TOSKANI tonikkal átitatott vattakorongal törölje át az arcot.

200 ml Pumpás üveg

6900 Ft ( az ár az ÁFA-t tartalmazza )

Gel Purificante- Előkészítő krém

GEL-PURIFICANTEEltávolítja a vékony ráncokat, glikolsav tartalmának köszönhetően enyhe hámoldó, peeling hatása van. Használatával kellőképpen felkészíthető a bőr az erősebb savak használatára. A komplex formula megújítja a bőrfelületet, eltávolítja az elhalt hámsejteket. Javítja a sejtek anyagcseréjét és regenerációját. Az AHA savas kúra megkezdése előtt 1 héttel kell elkezdni használatát naponta kétszer.

15ml tégely

990 Ft ( az ár az ÁFA-t tartalmazza )

Gel Regenerator – Utókezelő, regeneráló maszk

gel-regenerator (nagy kiszerelés)A kezelés végén a kezelt bőrfelület megnyugtatására szolgáló gél maszk,mely magas koncentrációban tartalmaz Aloe Vera-t, mely hatóanyag segíti a bőr regenerációját, nyugtatását, valamint hidratációját.

5 perc hatóidő után langyos vízzel le kell mosni.

50 ml tubus

5900 Ft ( az ár az ÁFA-t tartalmazza )

Solution Neutralizing – Sav semlegesítő spray

semlegesito-sprayA bőr semlegesítésére szolgáló oldat. Visszaállítja a bőr megfelelő pH értékét. 3 perc hatóidő után langyos vízzel le kell mosni.

50 ml pumpás üveg

4900 Ft ( az ár az ÁFA-t tartalmazza )

Sun Protection Factor 50+ – Fényvédő krém SPF 50+

tegelyUltra intenzív fényvédő krém, mely krém-gél formulájának köszönhetően nem zsírosítja a bőrt. Védi a bőrt a leégés ellen, megakadályozza a korai Fotoaging jelenséget, mely az UV sugarak folyamatos bőrt ért hatásának köszönhetően bőrmegvastagodáshoz, illetve hiperkartózishoz vezet. Megakadályozza a nap intoleranciát, közismertebb nevén, napallergiát. Megakadályozza a gyógyszerek okozta fényérzékenységet, a terhességi maszkot és pigment foltokat. Védi a bőrt a korai öregedéstől és a hosszú távú sejtkárosodástól.

Ma már bizonyított tény, hogy az UV sugárzás felelős a bőr korai öregedéséért és a napfény okozta káros hatásaiért. Ennek következményei számos tényezőtől függ. Elsősorban a sugárzás típusától (hullámhossz, expozíció, idő, bőr penetrációja), az egyén érzékenységétől.

A napsugárzás akut reakciókhoz vezethet, mint pl.: bőrpír, duzzanat, viszketés, hólyagok, hámlás, elszíneződés, fényérzékenységi reakciók, immunszuppresszió vagy krónikus reakciók, mint pl.: photoaging, pigment változások, DNS károsodás, aktinikus keratosis, akár melanóma kialakulásához is vezethet.

A fényvédő krémek használata az egyik leggyakoribb formája a napvédelem ellen, hogy megakadályozza az ultraibolya sugárzás áthaladását. A fényvédelem mértékét a fényvédő faktor határozza meg (SPF).

A TOSKANI fényvédő minden bőrtípusra használható.

Használati utastíás: Napozás előtt 30 perccel előtt, majd 2 óránként újrakenés úszás és izzadás esetén.

6 hónapos kor alatti használatáról kérdezze meg orvosát.

30 ml tégely

2900 Ft ( az ár az ÁFA-t tartalmazza )